Lange Hezelstraat 22, Nijmegen
Menu

Ervaringen van klanten

Onlangs bij ons in de nagelstudio geweest? Deel je ervaring. Wij horen graag of je tevreden bent en we hopen natuurlijk je snel weer terug te zien.

Lees hier de ervaringen van onze klanten.

  review rating 5  They are perfect!! Really clean job and professional lady ... I’ll back for filling up and painting my nails.... I recommend them 😉

  thumb Mona Khanjani
  2/05/2020

  review rating 4  Vriendelijk personeel, netjes gedaan. Het enige wat ik mis bij de behandeling Spa pedicure is dat de onderkant van de voeten niet grondig wordt gevijld alleen wat wordt gescrubd maar dan zijn ze lang niet zo schoon als dat ze met een voetenvijl behandeld worden. Verder ben ik heel tevreden.

  thumb Gül Saruhan
  11/25/2019

  review rating 4  Goed, maar werken niét volgens afgesproken tijd. Houd er rekening met minstens 45 min uitloop. Zijn met zn tweeën maar nemen voor 3 aan.

  thumb Jo
  10/15/2019

  review rating 5  Nagels zijn ontzettend mooi gedaan! De glitters van een nagel vond ik qua kleur toch niet zo mooi geworden, het was voor haar geen probleem om die aan te passen! Erg vriendelijk personeel! Ik ben nu erg blij met mijn nagels, ik kom zeker terug! Dus aanrader!

  thumb Bernette Laarman
  9/27/2019

  review rating 5  Top ervaring! Hele mooie nagels, ze luisteren goed naar wat de wensen zijn. Het personeel is vriendelijk en neemt de tijd voor je!

  thumb indi Camadini
  9/07/2019